Filety w sosie kurkowym - Lisner 280g

1558
Produkt dostępny
9,90 zł

Gwarancja jakości

Gwarancja
produktów

Darmowa dostawa

Darmowa dostawa
od 120 zł

Szczegóły produktu

Smak
łagodny
Kategoria produktu
przetwory rybne
Czy ma ości
nie
Termin przydatności od dostawy
minimum 14 dni
Producent
Lisner Poznań Sp. z o.o. sp.k.
Wartości odżywcze / 100 g
Wartość energetyczna 1333 kJ / 322 kcal
Tłuszcze 30,0 g g
   w tym nasycone kwasy tłuszczowe 4,5 g g
Węglowodany 6,4 g g
   w tym cukry 5,5 g g
Białko 6,5 g g
Sól 1,8 g g

Opis

Poznaj filety śledziowe w sosie kurkowym - Lisner 280g

Marynowane filety śledziowe w sosie śmietanowo - grzybowym z kurkami, pożywna i smaczna przekąska z dodatkiem cebuli marynowanej i pieczarek.

Składniki: 32% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* (śledź, sól, ocet spirytusowy, cukier, przyprawy), olej rzepakowy, woda, 9,1% śmietana (śmietana, stabilizator: karagen), 6,1% cebula marynowana, 5,4% pieczarki konserwowe, 3,4% smażona cebula z grzybami [1,9% cebula, olej rzepakowy, 1,1% grzyby suszone-maślaki , mieszanka przyprawowa (warzywa suszone, wzmacniacz smaku: E621; hydrolizat białka sojowego, barwnik: ryboflawiny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)], cukier, ocet spirytusowy, jogurt termizowany (odtłuszczone mleko, skrobia modyfikowana, żelatyna spożywcza wieprzowa, stabilizator: guma guar), sól, 1,4% opieńki konserwowe, 1,4% kurki konserwowe, żółtko jaja, mielona gorczyca, kurkuma, aromat grzybowy (zawiera mleko), ekstrakt z papryki, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu). Produkt zawiera: rybę, mleko i produkty pochodne, jaja, soję i gorczyce. Produkt może zawierać: skorupiaki i seler

Najważniejsze cechy filetów w sosie kurkowym - Lisner 280g:

  • zrównoważona porcja energii
  • bogate w potas pomagający regulować napięcie mięśni, ciśnienie krwi i pracę nerek,
  • wyjątkowy smak, dzięki dodatku w postaci kurek oraz grzybów marynowanych

Obszar połowu

FAO 27

FAO 27

Powyższy skrót to międzynarodowy system znakowania obszarów połowu słonowodnych ryb stworzony poprzez Food and Agriculture Organization of the United Nations. FAO 27 oznacza strefę północno-wschodniego Atlantyku, to właśnie z tego miejsca wyławiane są ryby oznaczone tym skrótem.

Używamy informacji zapisanych z plików cookies aby zapewnić maksymalną wygodę podczas korzystania z naszego sklepu. Dzielimy się informacjami z współpracującymi z nami firmami badawczymi oraz reklamowymi. Korzystając z naszej strony, akceptujesz używanie plików cookies. Jeżeli nie wyrażasz zgody, zmień ustawienia dotyczące ciasteczek w swojej przeglądarce.