Szczegóły produktu
Opis
Pasta Pad Thai 113g House of Asia
Składniki: cukier, pasta z owoców tamaryndowca (tamarynd 80 %, woda), pasta z pomidorów, ocet, sos RYBNY (ekstrakt z ANCHOIS 63 %, sól, cukier), szalotka. Zalecenia dla alergików: Ryby - zawiera „Pad Thai” to jedno z popularniejszych tajskich dań. Jego bazę stanowią makaron ryżowy, jajka, kiełki i aromatyczne przyprawy. Danie jest znane i cenione na całym świecie, zaś w Tajlandii trudno znaleźć restaurację czy stragan, które nie ma go w swoim menu. Dzięki paście Pad Thai – esencji smaku tej słodko-kwaśnej potrawy, przygotujesz 2-4 porcje w zaledwie 15 minut.
✅Termin przydatności do spożycia: 19.08.2026 r.
Wartości odżywcze w 100 g / ml produktu:
- Wartość energetyczna 1118 kJ / 265 kcal
- Tłuszcz 5.30 g
- kwasy tłuszczowe nasycone 2.30 g
- Węglowodany 52.00 g
- w tym Cukry 44.00 g
- Białko 1.80 g
- Błonnik 0.00 g
- Sól 4.80 g